Сподели с приятел:

Лак за Кожа Финиш Мат Гланц

18.00 лв.99.00 лв.

Лак за Кожа, Финиш, Мат, Гланц.

Възстановява визуално оригиналното ниво на финиширане на кожата. Създава и приятно усещане при докосване.

Продукта е наличен в матов, сатенен и гланцов вариант, които могат да се комбинират в различни съотношения в зависимост от търсения ефект.

Лак за Кожа, Финиш, Мат, Гланц –  Цени:

50 мл -18 лв., 100 мл -25 лв., 200 мл -40 лв., 500 мл -59 лв., 1000 мл -99 лв.,

Продуктите могат да бъдат нанесени с тампон от дунапрен, или с бояджийски пистолет – съобразно предпочитанията, уменията и удобството на конкретния потребител.

Произведена от световния лидер в своя пазарен сегмент – Uniters SpA – цветовата система Sherlock е с премиум качество.

Предлага възможност за бързо, прецизно и дълготрайно възстановяване на автоинтериори, мебели, якета, мотоекипи, ръкавици, дамски чанти и т.н.

Изключително устойчива на износване. Възстановените детайли са приятни на допир и запазват мекотата и естественото усещане за кожа.

– Разполагаме с база данни, в която влизат и палитрите на всички големи, средни и малки автомобилни производители и повечето доставчици на кожа за мебелната, авиационната и корабната индустрии.

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Autovitalis BG

Подобни продукти

Бърза поръчка на Лак за Кожа Финиш Мат Гланц