Сподели с приятел:

Грунд За Кожа на водна основа

18.00 лв.99.00 лв.

Грунд за Кожа на Водна Основа.

Подготвителен препарат. Разполага с оптимални адхезионни /слепващи/ качества. Подходящ за постигане на равномерно възстановяване на конкретен детайл.

Грунд за Кожа на Водна Основа – Цени:

50 мл -18 лв., 100 мл -25 лв., 200 мл -40 лв., 500 мл -59 лв., 1000 мл -99 лв.,

Може да бъде нанесен с тампон, или с бояджийски пистолет – съобразно предпочитанията, уменията и удобството на конкретния потребител.

Autovitalis BG

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Фирмата присъства на пазара в повече от 100 страни, на 6 континента, което заедно с десетилетия опит я превръща в глобален лидер в индустрията за производство на продукти за обработка на кожени изделия. Продуктите на компанията се използват в автомобилната, мебелната, модната, авиационната и корабната индустрии. Фирмата е партньор на марки като: «Ferrari», «Maserati», «Aston Martin», «Jaguar», «Toyota», «Ducati», «Dainese», «Emirates Airlines», «Gucci» , «Prada» , «Burberry» , «Hermes International» и др.

Компанията разполага с продуктова линия от над 350 продукта и е пазарен лидер в много държави сред които: САЩ, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия, ОАЕ, държави от ЕС и други части на Европа. Продуктите са съобразени с най-строгите екологични норми в различните части на света, а именно: биоразградими, на водна основа, без фосфати, неагресивни към озоновия слой, не съдържат замърсители на въздуха.

Подобни продукти

Бърза поръчка на Грунд За Кожа на водна основа