Препарат За Сваляне На Финиша На Кожата, Синтетичен

Сподели с приятел:

Препарат За Сваляне На Финиша На Кожата, Синтетичен

20.00 лв.52.00 лв.

Ефективен препарат за сваляне на повърхностния лаков слой на кожата и цвета под него. Продукта е подходящ когато на определения детайл е нужно пълно пребоядисване или смяна на цвета. Предимство пред други подобни продукти на пазара е че продукта НЕ ИЗСУШАВА И НЕ ВТВЪРДЯВА КОЖАТА. Произведени от световния лидер в своя пазарен сегмент продуктите от линията UnitersPro са с премиум качество, висока производителност и спестяват време.
Цени:
100 мл -20лв., 200 мл -38 лв., 500 мл -52 лв.,
– За поръчки, ако вече сте направили своя избор, използвайте формата за контакт. – За запитвания относно технология за възстановяване, подробности и детайли за продукта, цени на други разфасовки, цена на доставка до адрес и други въпроси – използвайте посочения телефон.
Autovitalis BG
Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.
Фирмата присъства на пазара в повече от 100 страни, на 6 континента, което заедно с десетилетия опит я превръща в глобален лидер в индустрията за производство на продукти за обработка на кожени изделия. Продуктите на компанията се използват в автомобилната, мебелната, модната, авиационната и корабната индустрии. Фирмата е партньор на марки като: «Ferrari», «Maserati», «Aston Martin», «Jaguar», «Toyota», «Ducati», «Dainese», «Emirates Airlines», «Gucci» , «Prada» , «Burberry» , «Hermes International» и др.
Компанията разполага с продуктова линия от над 350 продукта и е пазарен лидер в много държави сред които: САЩ, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия, ОАЕ, държави от ЕС и други части на Европа. Продуктите са съобразени с най-строгите екологични норми в различните части на света, а именно: биоразградими, на водна основа, без фосфати, неагресивни към озоновия слой, не съдържат замърсители на въздуха.

Подобни продукти

Бърза поръчка на Препарат За Сваляне На Финиша На Кожата, Синтетичен