Сподели с приятел:

Филър за Кожа Sherlock Течна кожа

34.00 лв.

Филър за Кожа Sherlock – Течна Кожа

За запълване на надрасквания и пукнатини по кожата.

Филъра е особено гъвкав за да може да бъде използван дори върху най-меките и натоварени части на автомобилни седалки и мебели.

Може да бъде оцветяван с различни цветове от Sherlock гамата, в съотношение до 10 % цвят към 90 % филър за кожа sherlock – течна кожа.

Лесно, Бързо и Удобно възстановяване на кожени изделия и тапицерии.

Подходящ за частичен ремонт на кожена тапицерия и други изделия от естествена или изкуствена кожа. Седалки, мебели, якета, волани и т.н.

Произведена от световния лидер в своя пазарен сегмент – Uniters SpA – цветовата система Sherlock е с премиум качество.

Предлага възможност за бързо, прецизно и дълготрайно възстановяване на автоинтериори, мебели, якета, мотоекипи, ръкавици, дамски чанти и т.н.

Изключително устойчива на износване. Възстановените детайли са приятни на допир и запазват мекотата и естественото усещане за кожа.

– Разполагаме с база данни, в която влизат и палитрите на всички големи, средни и малки автомобилни производители и повечето доставчици на кожа за мебелната, авиационната и корабната индустрии.

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Autovitalis BG

Подобни продукти

Бърза поръчка на Филър за Кожа Sherlock Течна кожа