Силен Почистващ Препарат. За Употреба при Пълно Възстановяване

Сподели с приятел:

Силен Почистващ Препарат. За Употреба при Пълно Възстановяване

15.00 лв.95.00 лв.

Силен, концентриран препарат за почистване на автомобилни кожени интериори и мебели. Премахва особено упорити и/или стари петна върху кожата като: мастило, перманентен маркер и други, след което цвета и лаковото покритие на почистения участък следва да бъдат отново нанесени.
Цени:
50 мл -15 лв., 100 мл -18 лв., 250 мл -38 лв., 500 мл -59 лв., 1000 мл -95 лв.,
Поръчки, запитвания за цени на други разфасовки от продукта, или цена за доставка до адрес, можете да направите на: orders@autovitalis.bg ,  или на телефон: 088 796 6667
Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.
Фирмата присъства на пазара в повече от 100 страни, на 6 континента, което заедно с десетилетия опит я превръща в глобален лидер в индустрията за производство на продукти за обработка на кожени изделия. Продуктите на компанията се използват в автомобилната, мебелната, модната, авиационната и корабната индустрии. Фирмата е партньор на марки като: «Ferrari», «Maserati», «Aston Martin», «Jaguar», «Toyota», «Ducati», «Dainese», «Emirates Airlines», «Gucci» , «Prada» , «Burberry» , «Hermes International» и др.
Компанията разполага с продуктова линия от над 350 продукта и е пазарен лидер в много държави сред които: САЩ, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия, ОАЕ, държави от ЕС и други части на Европа. Продуктите са съобразени с най-строгите екологични норми в различните части на света, а именно: биоразградими, на водна основа, без фосфати, неагресивни към озоновия слой, не съдържат замърсители на въздуха.

Подобни продукти

Бърза поръчка на Силен Почистващ Препарат. За Употреба при Пълно Възстановяване