Сподели с приятел:

КОМПЛЕКТ за надраскан от Котка диван

83.00 лв.

Комплект за поправка на надраскан от котка диван.

По поръчка можем да прготвим всеки цвят – за целта звъннете по телефона за да уточним детайлите.

Налични готови цветове: Черно, Бяло, Жълто, Ярко Жълто, Охра, Оранжево, Червено, Лилаво (Червено-Виолетово), Бордо, Кафяво, Керемидено, Зелено, Синьо, Виолетово.

Лесно, Бързо и Удобно възстановяване на кожени изделия и тапицерии. Подходящ за частичен ремонт на кожена тапицерия и други изделия от естествена или изкуствена кожа – седалки, мебели, якета, волани и т.н. Можем да приготвим всеки цвят и неговите нюанси.

Комплект за поправка на надраскан от котка диван – съдържа:

Висококачествена Боя за Кожа – 100 мл., Грунд– 50 мл., Лак– 100 мл., Филър – 60 мл.

Произведена от световния лидер в своя пазарен сегмент – Uniters SpA – цветовата система Sherlock е с премиум качество.

Предлага възможност за бързо, прецизно и дълготрайно възстановяване на автоинтериори, мебели, якета, мотоекипи, ръкавици, дамски чанти и т.н.

Изключително устойчива на износване. Възстановените детайли са приятни на допир и запазват мекотата и естественото усещане за кожа.

– Разполагаме с база данни, в която влизат и палитрите на всички големи, средни и малки автомобилни производители и повечето доставчици на кожа за мебелната, авиационната и корабната индустрии.

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Autovitalis BG

Подобни продукти

Бърза поръчка на КОМПЛЕКТ за надраскан от Котка диван