Сподели с приятел:

Комплект за Грижа за Кожени Тапицерии

59.00 лв.

Комплект за грижа за кожени тапицерии, идентичен като съдържание и компонентен състав с оригиналните комплекти на: Range Rover, Jaguar, Lexus, които се произвеждат и доставят от Uniters S.p.A.

Съдържа деликатен почистващ препарат на водна основа и предпазващ лосион.

Има обезмасляващ ефект. Без да променя визията на кожата я възстановява в състояние близко до оригиналното.

Комплект за грижа за кожени тапицерии, при редовна употреба поддържа кожата мека, издръжлива, матова, практически изглеждаща като нова за по-дълго.

Предпазва кожата от изсъхване поради специфичните активни съставки в своята формула.

Лесно, Бързо и Удобно възстановяване на кожени изделия и тапицерии.

Подходящ за изделия от естествена или изкуствена кожа. Седалки, мебели, якета, волани и т.н.

Произведена от световния лидер в своя пазарен сегмент – Uniters SpA – цветовата система Sherlock е с премиум качество.

Предлага възможност за бързо, прецизно и дълготрайно възстановяване на автоинтериори, мебели, якета, мотоекипи, ръкавици, дамски чанти и т.н.

Изключително устойчива на износване. Възстановените детайли са приятни на допир и запазват мекотата и естественото усещане за кожа.

Разполагаме с база данни, в която влизат и палитрите на всички големи, средни и малки автомобилни производители и повечето доставчици на кожа за мебелната, авиационната и корабната индустрии.

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Autovitalis BG

Подобни продукти

Бърза поръчка на Комплект за Грижа за Кожени Тапицерии