Сподели с приятел:

Препарат за Почистване на Кожа

40.00 лв.

Препарат за почистване на кожа, идентичен като съдържание и компонентен състав с продукта в оригиналните комплекти за поддръжка на: Range Rover, Jaguar, Lexus и други марки, които се произвеждат и доставят от Uniters S.p.A.

Деликатен универсален почистващ продукт с пулверизатор за пяна, подходящ за честа употреба. На водна основа. Има обезмасляващ ефект.

Без да променя визията на кожата я възстановява в състояние близко до оригиналното. Ако се използва редовно в комбинация с предпазващия лосион – поддържа кожата мека, издръжлива, матова, практически изглеждаща като нова за по-дълго.

Предпазва кожата от изсъхване поради специфичните активни съставки в своята формула.

Препарат за почистване на кожа, подходящ за изделия от естествена или изкуствена кожа. Седалки, мебели, якета, волани и т.н.

Произведена от световния лидер в своя пазарен сегмент – Uniters SpA – продуктовата система Sherlock е с премиум качество.

Предлага възможност за бързо, прецизно и дълготрайно възстановяване на автоинтериори, мебели, якета, мотоекипи, ръкавици, дамски чанти и т.н.

Разполагаме с база данни, в която влизат и палитрите на всички големи, средни и малки автомобилни производители и повечето доставчици на кожа за мебелната, авиационната и корабната индустрии.

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Autovitalis BG

Подобни продукти

Бърза поръчка на Препарат за Почистване на Кожа