Интензивен Почистващ Препарат – Без Пълно Възстановяване

Сподели с приятел:

Интензивен Почистващ Препарат - Без Пълно Възстановяване

15.00 лв.95.00 лв.

Ефективен, бързо действащ препарат за почистване на автомобилни кожени интериори и мебели. Почиства в дълбочина. Напръскайте определен участък, при необходимост използвайте четка с естествен косъм и забършете с памучна или микрофибърна кърпа. Макар продукта да е на водна основа – има силен обезмасляващ и почистващ ефект. Да не се нанася повече от два пъти непосредствено един след друг.

Цени:

50 мл -15 лв., 100 мл -18 лв., 250 мл -38 лв., 500 мл -59 лв., 1000 мл -95 лв.,

Поръчки, запитвания за цени на други разфасовки от продукта, или цена за доставка до адрес, можете да направите на: orders@autovitalis.bg , или на телефон: 088 796 6667

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия. Фирмата присъства на пазара в повече от 100 страни, на 6 континента, което заедно с десетилетия опит я превръща в глобален лидер в индустрията за производство на продукти за обработка на кожени изделия. Продуктите на компанията се използват в автомобилната, мебелната, модната, авиационната и корабната индустрии. Фирмата е партньор на марки като: «Ferrari», «Maserati», «Aston Martin», «Jaguar», «Toyota», «Ducati», «Dainese», «Emirates Airlines», «Gucci» , «Prada» , «Burberry» , «Hermes International» и др.

Компанията разполага с продуктова линия от над 350 продукта и е пазарен лидер в много държави сред които: САЩ, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия, ОАЕ, държави от ЕС и други части на Европа. Продуктите са съобразени с най-строгите екологични норми в различните части на света, а именно: биоразградими, на водна основа, без фосфати, неагресивни към озоновия слой, не съдържат замърсители на въздуха.

Подобни продукти

Бърза поръчка на Интензивен Почистващ Препарат – Без Пълно Възстановяване