BulgarianEnglishGreekRomanian

Сподели с приятел:

Боя за Кожа Sherlock Премиум Качество

18.00 лв.99.00 лв.

Изчистване

Боя за Кожа Sherlock – Премиум Качество. Бързо и Удобно възстановяване на кожени изделия и тапицерии.

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Sherlock”, “Leather Master”, “Repair Master” и др. Произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Фирмата присъства на пазара в повече от 100 страни, на 6 континента, което заедно с десетилетия опит я превръща в глобален лидер в индустрията за производство на продукти за обработка на кожени изделия.

Пазарен лидер в много държави сред които: ЕС, САЩ, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия, ОАЕ и др.

Продуктите са съобразени с най-строгите екологични норми в различните части на света. Биоразградими, на водна основа, без фосфати, неагресивни към озоновия слой, не съдържат замърсители на въздуха.

Използват се в автомобилната, мебелната, модната, авиационната и корабната индустрии. Фирмата е партньор на марки като: «Ferrari», «Maserati», «Aston Martin», «Jaguar», «Toyota», «Ducati», «Dainese», «Emirates Airlines», «Gucci» , «Prada» , «Burberry» , «Hermes International» и др.

Компанията разполага с продуктова линия от над 350 продукта.

Цени:

50 мл -18 лв., 100 мл -25 лв., 200 мл – 40 лв., 500 мл -59 лв., 1000 мл -99 лв.,

Налични готови цветове: Черно, Бяло, Жълто, Ярко Жълто, Охра, Оранжево, Червено, Лилаво /Червено-Виолетово/, Бордо, Кафяво, Керемидено, Зелено, Синьо, Виолетово.

Разполагаме с база данни, в която влизат и палитрите на всички големи, средни и малки автомобилни производители и повечето доставчици на кожа за мебелната, авиационната и корабната индустрии.

За постигане на професионално ниво на възстановяване на увредения детайл – препоръчваме да се използват грунд и лак за кожа от продуктовата линия Sherlock.

Боя за Кожа Sherlock Премиум може да бъде нанесена с тампон от дунапрен, бояджийски пистолет, или подходящи за целта аерограф и компресор – съобразно предпочитанията, уменията и удобството на конкретния потребител.

Подобни продукти

Бърза поръчка на Боя за Кожа Sherlock Премиум Качество